طرز تهیه گراتن بادمجان ومرغ

گراتن بادمجان ومرغ

مواد لازم برای تهیه گراتن بادمجان ومرغ:

فیله مرغ :نیم کیلو

بادمجان متوسط:۶عدد

پیازمتوسط ریز خرد شده: ۱عدد

سس سفید:۱/۵تا۲لیوان

پنیر پیتزا:به مقدار لازم

روغن:۲قاشق غذا خوری

سیرتازه رنده شده:چند حبه

نمک وفلفل :به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا فیله های مرغ که به اندازه دلخواه خرد کرده اید را به همرا ه پیاز ریزخردشده ،سیر (می توانید از پودر سیر هم استفاده کنید)ونمکوفلفلباهم مخلوط کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.

بادمجانها را حلقه مانند خرد کنید (می توانید با پوست استفاده کنید)وسپس آنها را سرخ کنید.

فیله های مزهدار شده مرغ را در کمی روغن تفت دهید.

حالا فر را روشن کنید در دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد.

ظرف پیرکسی را بردارید ،فیله های مرغ را بچینید آنگاه سس سفید وپنیر پیتزا را روی آنها ریخته،حالا نوبت بادمجانهای سرخ شده است(بهتر است روغن اضافی بادمجانها را بگیرید.)بادمجانها را روی مواد چیده وسپس مجددا سس سفید وپنیر پیتزا را بریزید به همین ترتیب الی آخر

سپس به مدت ۳۰الی ۴۰دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

نوش جانتان

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه پاستا با تن ماهی را یاد بگیرید
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *